Helgen är över

Då var det måndag igen med en ny arbetsvecka som väntar om bara en timme. Inte för att det märks, då jag har jobbat hela helgen så detta blir mer arbetsdag 9 i ordningen fram till nästa helg som gör det till den 13:e arbetsdagen i rad. Vilket även gör att jag, än så länge, har arbetat varenda dag i Mars. Kommer att vara lagom slut känner jag när denna veckan är över. Förhoppningsvis blir det inte arbete även nästa helg.

Anledningen till detta? 1.000 saker som måste bli gjorda och dålig planering. Inte min egen planering, då den var (och är bra) men jag får en massa “småsaker” som tar 1-2 timmar på mitt bord hela tiden. Och mitt bord är det sista i ordningen. När ingen annan har tid så landar det just nu på mig. En lite störig situation minst sagt.

Men lite lugn fick jag ändå i lördags. Det blev nya träningsskor men tyvärr så hade de inte de inlägg jag behöver hemma just då. Så det blir en tur till Borlänge igen nästa helg för att fixa det. Fanns inte så mycket att välja på men de jag hittade passade ändå väldigt bra och kommer att bli intressanta att testa i eftermiddag då jag åter igen skall försöka överleva 5 km på löpbandet.