Jupp, jag lever…

Fick både ett och två meddelande om jag var okej imorse. Det hänvisades till den “lilla” brand som utbröt i gruvan under jord. Den lokala blaskan gjorde sitt bästa för att rapportera om vad som hände, och det gick visst ut i de vetenskapliga tidskrifterna också. Ärligt talat så märkte jag det knappt att något hänt förrän efter det var släkt, utvädrat och arbetet var igång igen.

Så lite action idag helt enkelt.

Även psykbrytet klarade jag av idag så nu är det över och jag slipper fixa med det. Visst, lite rester med planerade tonnage och halter för resten av året skall beräknas, men det är inte så mycket hjärnkapacitet som behövs för att gör det. Jag kanske till och med får en helt ledig helg. För det behövs. Inte för själva ledigheten utan det är mer att jag måste ta mig till Borlänge och köpa nya träningsskor. De jag har i princip givit upp, och det bara efter 14 år… 🙂