Nytt månadsbryt

Då jag jag still större delen överlevt ytterligare ett månadsbryt och allt det arbete som följer med. Var inne redan i söndags och plöjde igenom lite grundläggande information och uppskattningar. Det har i alla fall gjort arbetet något lugnare idag.

Jobbet rullar på i sitt väldigt höga tempo. Arbetsveckan ligger närmare 60 timmar totalt sett, så det blir inte mycket fritid. Men jag börjar se ljuset i tunneln och kan förhoppningsvis börja trappa ner till mer normala tider efter påsken. Det är helt enkelt väldigt mycket att göra just nu.

Tränar gör jag annars så mycket jag orkar med och har fått nya pass av min PT som definitivt gör mer ont. Hade ett benpass i lördags och jag har fortfarande träningsvärk från det. Trots mängder med stretching. Benen har även “krånglat” lite när det gäller träningen och då speciellt min löpning/konditionsträning som jag (enligt min plan) skall köra två gånger per vecka men har misslyckats med sedan jag återvände från Gällivare.

För springa vill jag. Speciellt då jag för 4 veckor sedan klarade av hela sträckan på 5 km i ett tempo av 10,5 km/h. Så under milen per timme tempo. Vill hålla igång det, plus att det gör att jag sover bättre när jag är slutkörd efter ett träningspass.