Firade 1-åring

Det var ett något stillsamt firande av en 1-åring idag. Den 26:e Februari 2014 så kördes första stenen genom det nya anrikningsverket i Garpenberg och själva firandet var att företaget bjöd på frukost. Det kanske inte var en riktigt halleluja frukost, men trevlig ändå.

Och jag själv börjar ju närma mig 1 år här i Hedemora. Tittar man tillbaka så hade jag vid den här tiden förra året skrivit kontrakt med Boliden och sagt upp mig från jobbet i Zinkgruvan, sålt (i stort i alla fall) mitt renoverade radhus och börjat tänka på att packa ner allt. Tiden går snabbt ibland.

Jag letar fortfarande efter en ny eller bättre lägenhet men än så länge har jag inte hittat något som skulle vara riktigt intressant. Någon enstaka i Borlänge som jag var nyfiken på men budgivningen drog iväg nått fruktansvärt på dessa, och alla jag har sett i både Hedemora och Avesta har varit totalt värdelösa i jämförelse med den hyresrätt jag har idag. Plus att jag nu börjat bo in mig i denna lägenhet, så att flytta är inte lika “enkelt” längre.

Börjar helt enkelt trivas i det jag har just nu.

Billigt är det dock inte, men när man räknar in kostnad för att pendla och hur hög månadskostnaden är på bostadsrätterna här så blir det oftast dyrare totalt sett.