Längtar som bara den

Nu börjar en lååååång väntan till början av juni då jag kommer att fira Sveriges nationaldag utomlands. Okej, jag kanske inte firar Sveriges nationaldag så väldigt mycket utan sitter mer på helspänn på en läktare och tittar på F1 bilar som åker förbi. Efter mycket längtan så har jag gjort slag i saken och har nu flyg, hotell och biljett bokad för att titta på Kanadas F1 lopp i Montreal.

Att jag längtar? Jo nått så fruktansvärt.

Kommer att ha lite tid att titta runt i Montreal också, men fokus kommer helt och hållet att ligga på loppet och alla kringaktiviteter som finns där. Souvenirer kommer det att bli gott om, så det gäller att försöka packa så lätt det bara går, även om jag måste förbereda mig på att det kan regna. Så det är inte bara sommarkläderna som måste med.

Det kanske bara blir detta loppet jag någonsin går på. Det kanske blir starten på fler besök, även om jag då tror jag håller mig till ett per år. Vi får se. Jag är ju helt enkelt tokladdad just nu.