Lite sammanfattning

Så vad hittar man på när man inte bloggar. Ja, sparar på en massa bilder som man vill lägga upp men för tillfället inte kan komma på något bra sätt att få upp dem alla utan att sidan blir en orgie i foton.

Jobbar och sliter gör jag i alla fall. Säkert mer än vad som är hälsosamt. Tränar på kvällarna. Försöker hålla 4 dagar per vecka med träning efter jobbet och känner jag för det så blir det ibland ett pass på helgerna eller så går jag ut och går en sväng. Har en “runda” på 1,5 timme som är rätt trevlig.

Största utmaningen just nu är att försöka lägga om min kost enligt förslag från min PT. Och det är ingen liten omläggning. Jag skall mer eller mindre dubbla mängden med mat jag äter och lägga till massor med protein. Det som normalt tas till idag och som är “trendigt” är kvarg. Kvarg smakar apa enligt mig, men i fredags så köpte jag på mig en större mängd smaksatt kvarg för att se om det går. Än så länge var det bara en som var någorlunda ätbar, de andra var… låt oss säga osmakliga.

Resten av kvällen kommer att gå åt till att packa väskan då jag imorgon flyger norrut en kort sväng till Gällivare för att titta på den gruvan. Det blir faktiskt första gången jag besöker Aitik. Någonsin.