Nästa pass

Då har jag fått prova på mitt andra styrkepass och det fungerade riktigt bra. Fortfarande lite osäkert om jag känner rätt muskler som får jobba, men det är bara att nöta på. Till slut så sitter tekniken där.

Idag så var även de sista två punkterna på månadsrapporteringen avklarade så jag kan nu fokusera på att göra mitt normala arbete, beroende på vad normalt är. Ligger efter med väldigt mycket så jag skall ta denna vecka i bruk för att hämta igen allt som ligger och släpar. Många gamla synder där.

Missbruk av Hemnet är annars min sysselsättning när jag är ledig. Har hittat en lägenhet i Falun som jag verkligen gillar (länk) men jag är inte den enda. Budgivningen är igång och den har tagit rejält med fart. Tyvärr så hittar jag inget intressant i varken Hedemora (inte direkt chockerande) eller i Avesta, så då är det norrut till Falun eller Borlänge som man får leta. Och än så länge leder Falun med intressanta objekt som kommit ut på marknaden. Men det är ingen stress. Har ju inte tänkt flytta än på ett tag.