Laddad efter helgen

Efter en väldigt trevlig helg i Katrineholm med L&M så var batterierna maximalt laddade och jag var för första gången på väldigt länge ordentligt utsövd. Vet inte om det var stugan som gjorde det eller om jag var dödstrött innan jag gick och lade mig, men de båda hjälpte säkert till en hel del.

Dock så funderar jag på om inte vägljudet som hörs in i sovrummet gör att jag inte sover lika tungt som tidigare. Märker mer och mer att jag vaknar flera gånger per natt, vilket jag inte gjort tidigare, och även om jag somnar om nästan direkt så vaknar jag aldrig riktigt utvilad. Så min fundering nu är om vägljudet faktiskt hindrar mig från att nå den där riktigt djupa sömnen.

Tyvärr så hjälper det inte att byta rum i lägenheten då det låter även i dem. Blir det inte bättre snart så får jag helt enkelt fråga hälsovården om lite sömnpiller för att se om det hjälper, men en sak som redan väckts är tanken på att flytta till ett nytt boende som är lite bättre än lägenheten jag har just nu.