Träning och livet

Andra omgången med mitt nya gympass gick riktigt bra och det blev inte lika mycket smärta efteråt. Kanske för att jag försökte stretcha musklerna ordentligt denna gång. Så även efter löppasset i onsdags. Men det gäller ju att ta ut sig ordentligt, så jag tar i för kung och fosterland.

Nu börjar det bli lite fart i livet utanför jobbet. Skall iväg och träffa L&M nu till helgen och så har jag kontaktat ytterligare gamla vänner från kåren tiden som bor i närheten. Skall bli riktigt kul att träffa dem alla. Träningen tar naturligtvis en hel del tid och vardagskvällarna är man kanske inte den som är mest social, men det gäller att ta vara på tiden.

Det jag främst kommit igång med är att åter igen inreda om mitt hem. Det blev bra efter flytten men inte perfekt, och jag har inte riktigt vetat vad det är som saknas. Men den nya byrån i sovrummet satte igång den processen och jag skall försöka få till en något mysigare atmosfär. Stilen just nu är något kliniskt ren känner jag, speciellt nu när hösten (eller vintern) är i antågande.

Och just vintern har redan ställt till det. Min bränslevärmare har bestämt sig för att lägga av så om två veckor skall blien in på service för att fixa det. Kommer att bli sååååå billigt känner jag.