Massor med smärta

Jo, det blev ett bra träningspass med min PT och det program som nu finns kommer definitivt att stärka musklerna. Nu till bekymret att just dessa muskler har inte arbetat så mycket. Någonsin. Och nästan varje timme som går så gör sig nya muskler tillkänna att även de har träningsvärk. Så på det sättet är passet bra och detta var bara halva kroppen (ben, biceps och axlar) nästa pass blir mage, rygg och triceps. Och även om jag lär kunna gå hem utan problem från det passet så lär resten av mig ha riktigt ont.

Fick även lära mig lite nytt och hur man skall tänka på träningen och hur man skall pressa sig. Mitt största problem är tydligen att jag inte har balans på musklerna utan att en sida är mycket starkare än den andra.

På jobbet är det annars full rulle igen och även om det inte lär bli lika mycket som innan semestern så kommer det att bli mera. Som tur är får vi förstärkning om en vecka då den tredje processingenjören börjar då och vi åter blir fulltaliga. Och då börjar arbetet/planerandet med vem som skall göra vad så vi inte springer hals över huvud på varandra.

Men för idag blir det vila och så småningom skall jag försöka ge mig ut och gå en sväng för att mjuka upp musklerna i benen.