Lite ont i alla fall

Andra riktiga passet avklarat och det blev ytterligare 5 km på löpbandet. Musklerna värkte lite men jag kom snabbt in i rytmen och klarade åter igen sträckan utan bekymmer. Så just nu känns träningen riktigt bra. Imorgon kan det hända att det känns dåligt då det är dags för mitt första styrkepass med min PT, och dessa skall fokusera på mina otroligt svaga magmuskler.

I övrigt så flyter det på som vanligt. Jobb och försök att hitta på något på helgerna. Dock är det inte så mycket som jag kommer på förutom att titta på film. Har börjat gå ut och gå lite mer för att fördriva tiden och kanske framförallt inte vara i närheten av kylskåpet och allt som finns där. Kommer att bli svårare när snön har börjat falla, men fram tills dess så skall jag försöka hålla igång. Det blir ju ändå runt 3-4 km att gå, vilket även det är bra träning.

Jag har två veckors betald semester kvar detta år och just nu funderar jag på när det passar bäst att börja plocka ut dessa. H (min chef) är ju pappaledig numera varje fredag, så det blir svårt att lägga in något innan November. Så en vecka i november och sedan nyttja de sista dagarna till julen för att maximera ledigheten. Tror min insats i sommar har gjort att jag förtjänar detta.