Helg med vila

Det blev relativt bra med vila. Förutom den lilla detaljen att jag glömde slå av väckarklockan två gånger i rad så den satte igång tidigt på både lördag och söndag. Inte för att jag gick upp men man vaknade ju till. Och det är just det som var positivt. Jag lyckades sova så pass mycket och sammanhängande att jag faktiskt kände mig utvilad.

En sak som inte blev av för mig var personalfesten som var i lördags, vilket tyvärr kommer att kosta mig en liten slant. Men jag var verkligen inte på humör eller sugen så då kändes det bättre att bara hänga i soffan och låta hjärnan vila.

Men nu stundar en ny vecka med en ny omgång åttor på studiebesök på torsdag. Denna gång kommer jag inte att göra det ensam utan får uppbackning av inte mindre än 5 st kollegor. Så då blir det troligen bara två presentationer för min del(hoppas jag). Så jag får fokusera på jobbet lite mer denna vecka.