Bytet genomfört och tankar

Då är jag sedan igår inte länge en Telia kund utan har mitt abonnemang nu hos Telenor. Täckningen i Hedemora är helt okej, speciellt då jag gått från “vanlig” GSM till 4G med allt vad det innebär. Än så länge är jag nöjd i alla fall. Min datauppkoppling är i alla fall tacksamt snabbare än tidigare.

Veckan som gått har varit jobbig, men ändå gått snabbt. Igår så hade vi 70 st elever från åttånde klass på besök och jag fick ensam ta hand om dem. Som tur är lyckades jag få till att en rundvandring togs av en kollega så jag fick 20 minuter på mig att slänga i mig lunchen. Inte helt optimalt. Och det är en ny omgång nästa torsdag.

Det som dock orsakat mest huvudbry och tyvärr sömnlösa nätter är tankar om min pappa. Lite mer än tre år sedan den där dagen och det är först nu som jag inte har haft en renovering eller mängder med jobb som gjort att jag kunnat skjuta tankarna åt sidan. Veckan innan semestern och hela semestern så har det snurrat rätt bra i skallen och inte förvånande så har jag känt mig lite allmänt nere pga det.

Normalt är man ju utvilad när man kommer tillbaka från semestern, jag var tröttare än någonsin. Och det både syntes och märktes när jag kom tillbaka till jobbet. Den värsta chocken har lagt sig och jag mår bättre men det har tagit på krafterna. Så nu skall jag försöka ta det lugnt i helgen med så mycket sömn som jag bara kan och komma igång med ett lite mer normalt liv igen.