Byte och träning

Då har man övergett Telia och skiftat till Telenor istället med hull och hår. Nytt abonnemang, ny telefon (det behövdes verkligen) och en ny rolig täckningskarta att lära sig. Bortsett från “vanlig” GSM telefoni i norr och västerbottens inland så har Telenor faktiskt bättre täckning för mig nu än Telia. Telefonen blev en Samsung Galaxy S5 och jag skall förse den med den trådlösa laddningsenheten så man slipper pilla upp luckan som är för micro-usb kontakten.

Idag hade jag första passet med min PT och vi gick igenom grunderna och fick testa hur det låg till med kroppen och musklerna. Och det var blandade skurar, men som väntat var det mina bål och ryggmuskler som behöver stärkas. Det blev inte masters gruppen i Falun då träningstiderna för hösten inte passade alls och jag kanske bara skulle kunna vara med på 1-2 pass per månad. Då kändes det mer värt att betala för gymmet här som jag kan gå till (nästan) när jag vill och det är ett riktigt fräscht sådant. Både lokal och maskiner är riktigt riktigt trevliga.