Lite återställt

Temat är återställt så pass att det är på plats igen men det är fortfarande mycket kvar att fixa. Så uppgraderingen hårdvaran har gått bra men mjukvaran i form av bloggen och webbservern har inte lyckats lika bra. Det mesta kommer att trimmas in igen allt eftersom.

Nu är dock semestern officiellt över och jag har bara helgen kvar innan det är dags att vara på jobbet på måndag. Är både laddad för att komma tillbaka men dessa lediga dagar har även varit väldigt trevliga med att bara kunna glida omkring och inte göra nått direkt.

Inköpen under resan

Inköpen under resan

Under min tid i Luleå så blev det “lite” kläder och skor inköpt. Så pass mycket att mina kort var extremt plågade. Provade ut en skinnjacka som jag inte köpte och nu i efterhand så ångrar jag mig. Den var riktigt snygg. Dock blev det ju en “riktig” jacka så jag kan skippa de reklamjackor jag har haft sedan 2003. Jupp. Min Haglöfsjacka från LARV håller fortfarande ihop.