Åter i Hedemora

Efter gud vet hur många mil så är jag nu tillbaka i Hedemora och försöker få ordning på livet här. Visst, det har bara varit 9 dagar som jag var borta men tvätt skall fixas, mat skall handlas och jag skall packa undan allt som inhandlats de under resan.

För shoppats har det. Så pass mycket att mina kort lider… Det blev en tur i stan med S som hjälpte mig komma igång med att köpa lite nya och framförallt snyggare kläder än den bas jag har liggandes hemma. Som funkar bra. Så länge det enda jag gör är att jobba och sitta hemma och uggla. Men nu har jag ett start-kit som jag kan bygga vidare på. Skall ta mig iväg till Borlänge nu under semestern för att se om jag kan hitta mera. Saknar fortfarande vissa delar som några bra skjortor.

Annars var det väldigt trevligt att träffa och se lite folk i både Luleå och Kirkenes. Just Kirkenes var lite extra roligt att titta på hur det såg ut i anrikningsverket som jag hjälpte till att bygga upp. Det rullar på riktigt bra där nu.

Och detta var ju även min riktigt första semester som inte innebar att man höll på med en renovering eller var hemma för att reda ut allt efter pappa. Det sista var det jag gjorde på min absolut första semester… så det kan väl bara bli bättre.