Tillbaka på ny hårdvara

Efter lite trixande idag så är jag tillbaka på banan med bloggen. Jag hade varit riktigt duktig att förbereda mig så det tog bara lite mer än en timme att lägga om allt och vara igång igen. Lite är fortfarande kvar att fixa (som min RSS feed bl.a.) och lite i bakgrunden för att ha backup på allt, men det är sådan som kan lösas löpande.

Är i alla fall nu i Luleå och resan upp gick väldigt bra trots att det var femhundraelva vägbyggen på hela E4:an. Kanske lite överdrivet… Vägen mellan Umeå och Skellefteå är i alla fall fortfarande lika tråkig som den alltid har varit. Har nu traskat runt lite i centrum och tittat i lite butiker. I stort sett ser det ut precis som jag lämnade det för snart två år sedan.

Då allt med datorerna gått så bra har jag nu verkligen semester med inget direkt att göra. Nästa stora event är att åka till Kirkenes på torsdag och träffa folket där uppe igen. Imorgon skall jag dock dra ut S på stan, då jag måste uppdatera min garderob. Den är något enformig minst sagt…