Två veckor och lite offline

Ja, man kanske skulle ta sig i kragen och uppdatera bloggen lite. Inte för att jag glömt bort den, men fokus på jobbet har gjort att jag varit väldigt trött på kvällarna. Men lite roliga saker har det blivit.

Såg en 3D film på bio för första gången. Det blev Guaridans of the Galaxy och det var inte så pass horribelt med 3D som jag trodde, även om glasögonen gjorde lite ont mot slutet. Filmen i sig var excellent och den ligger på min inköpslista när den väl finns tillgänglig på Bluray.

Röken har försvunnit och så även sommaren. Över en natt slog det om från 27-30 grader varmt och solsken till mulet, regn och aldrig över 20. Och jag kom iväg förra helgen och fotade lite i Garpenberg.

Och sist men inte minst blir detta min sista post på en stund (igen). Hårdvaran som bloggen ligger på skall bytas ut och jag måste kopiera över filerna till den nya datorn och få igång dem där, utan att behöver göra om det flera gånger. Om allt går som planerat är jag tillbaka online här på bloggen igen runt mitten på nästa vecka.