Inpyrt värre

Branden som rasar strax söder om mig och sedan i torsdags förra veckan gjort att man levt i ett konstant moln av rök har gjort att man känner sig lite lätt marinerad just nu. Senaste nyheterna är att de verkar ha fått lite kontroll på den, så förhoppningsvis så lättar det snart.

I måndags med värmen och blåsten var absolut mest talande. När jag körde från jobbet var det klarblå himmel och när jag passerade rondellen i Hedemora så försvann solen bakom ett svart moln. Väldigt likt ingången till Mordor. Förväntade mig rader med orcher bredvid vägen då man bara ser 300 meter framför sig just nu.

De godare nyheterna är att jag hittat ett nytt recept till matlåda som funkar: Sushi! Specifik hemmagjord sushi. Perfekt på varma dagar som denna och en välkommet avbrott. Roligast var dock att göra det. Har bara gjort ett försök tidigare för många många år sedan så jag hoppades på det bästa. Men nöjd är jag och wasabin gör att man piggnar till rätt bra på lunchen.