Överlevt så långt

Igår började mitt första psykbryt där jag var helt själv att fixa med allt. Och det har gått förvånansvärt bra. Och definitivt mindre “psyk” denna gång. Meeen då har jag även skrivet om manualen i princip helt från början, så det vore väl underligt om jag inte kan följa mina egna instruktioner. Frågan är bara om någon annan kan det.

Så efter en lååång fredag med jobb och resultatsammansättning så skulle man tro att jag får två dagar med ledigt? Nope. Inget sånt. Idag är hemvändardagen då 4 busslass med tidigare bolidenanställda skall komma och titta till det nya verket, och i min tidsoptimistiska inställning så sade jag naturligtvis ja till att hjälpa till. Söndagen blir ledig i alla fall.

Då värmen har börjat lagt sig och jag är till ro här hemma så har träningsvilja infunnit sig. Vill komma iväg och jobba hela kroppen och inte bara benen som får träning på jobbet genom tre-hundra-femtio-elva trappor som finns. Hittade en Masters grupp i Falun med två träningar i veckan och ett lagom långt pass som kändes intressant. Blir lite att pendla, men samtidigt kan det vara skönt att komma igång med simning som träning igen. Utan att behöva simma slalom mellan “vanliga” motionärer.