Mängder med lögner

Efter lite mer än 2 månaders anställning har jag blivit extremt bra på att ljuga på jobbet. Inte så att jag fibbar med resultat utan mer i termer av att runt kl 14 deklarera att jag skall hem nu och tänker inte jobba över denna dag….. Sen kommer min inre Alfons Åberg fram och “skall bara”. 2-3 timmar övertid senare så är jag faktiskt på väg hem. Oftast. Och det mest komiska i det hela: jag stannar av min egen fira vilja.

Men så blir det när man verkligen gillar sitt jobb.

Väl hemma så blir det en smoothie, två koppar te och några mackor. Och Buffy. Det blir ungefär två avsnitt per kväll och då jag bara för några dagar sedan klagade på bristen på äkthet i serien, så har den levererat käftsmäll efter käftsmäll av detta de senaste 10 avsnitten. Nu är det riktigt riktigt bra. Det gällde väl bara att ta sig förbi de där första 20 avsnitten. Nu väntar jag bara på Once more with feeling avsnittet, som kan bli intressant då jag normalt inte gillar “musikaler”.