Jag smälter

Värmen har kommit med besked och båda mina takfläktar får jobba ordentligt för att hålla borta värmen. Sedan hjälper det inte direkt att man springer som en gnu fram och tillbaka hela dagarna på jobbet. Även om det är inomhus så blir det varmt. Till helgen blir det att montera upp “solskyddet” även på sovrumsfönstret och sätta upp mina nya mörkläggningsgardiner som även de har ett litet solskydd inbyggt. Och myggnätet för balkongdörren, så den går att ha öppen.

Medans jag smälter bort har jag börjat se Buffy the Vampire Slayer. Än så länge är jag bara precis i början av säsong 2, så det är mycket kvar. Det enda som stör mig är Xander som inte riktigt hittat rätt i sin roll ännu. Han är en “comic relief” men det har hittills varit väldigt klumpigt i just den rollen, men samtidigt så är han den enda som haft ett riktigt djupt dramatiskt ögonblick av dem alla. Förhoppningsvis sätter sig rollerna snart.