Nästan komplett

Nu har alla utom en av de saker som jag massbeställde för ett antal veckor sedan anlänt. Kvar är ett paket (eller många i en leverans) från Ikea som väntar på leverans. Mycket dekoration men även lite användbara saker. Som ett skal till jobbtelefonen med en ytterst praktisk ficka på baksidan för mitt passerkort.

Speck card case

Speck card case

I klarröd färg så man hittar sin telefon igen och kan skilja den från alla andra Samsung S4:or som finns på jobbet (standardtelefon inom Boliden).

Men även en poster som en viss Anders kommenterade om.

I try my best

I try my best

Inramad och inom någon timme monterad på kontoret här hemma.

En sista något chockerande upptäckt för att avsluta. Länet Dalarna räknas till Norrland, men populärt så sägs Dalaälven vara gränsen. Och efter att ha noga undersök saker har jag kommit fram till att jag fortfarande bor i Svealand för jag missade den gränsen med futtiga 7 km. Jobbar gör jag dock i Norrland då jag kör över den på väg till jobbet. Å andra sidan är jag en rätt dålig Norrlänning då jag inte åker skidor, skridsko, skoter, jagar, fiskar eller vandrar i berg, så det är kanske ingen stor förlust för dem.