Lite loot som anlänt

Då var det midsommar och under veckan har lite av alla beställningar jag gjort börjat anlända. Först kom postern som jag skall ha på jobbet:

Vilken ingenjör vill inte ha en sådan?

Vilken ingenjör vill inte ha en sådan?

Jag hade hoppats på att ramen skulle passa bra, men det blev 6-7mm glapp runtom så den kommer att få åka till Gallerix i Borlänge för en passande passepartout. Sedan anlände det som skall bli mina nya servrar i ludd (där bl.a. denna blogg ligger) och sist men inte minst så kom min uppsättning med böcker från Blind Ferret och Looking for Group. Volym 1-6 där två till och med är signerade av Lartist och Sohmer.

Looking for Group?

Looking for Group?

Veckan har även inneburit en utflykt till Avesta med avdelningen där vi spelade bowling och åt gott på O’Learys. Väldigt trevligt även om jag var väldigt trött dagen efter. Men sånt är livet. Nu skall det laddas för midsommar och några dagar utan att tänka (för mycket) på jobbet.