Saker händer….

….men jag glömmer att lägga in att de händer här på bloggen. Betyder det då att de inte har hänt? Ungefär som när ett träd faller i skogen?

Oavsett hur det nu är, så går det framåt och jag börjar nu se ljuset i slutet av tunneln. Det är till och med så att jag börjar komma på saker som skulle vara roliga att göra som inte var inräknade i “planen”. Speciellt det som har absolut inget att göra med att fixa till lägenheten. Verktygen försvinner så sakteliga från golvet och skruvar, spik o.d. sorteras in små förvaringsfack. Samt att jag idag tog mig i kragen för att plantera om nästan alla mina blommor. Några hade “växt ur” sina krukor så de behövde decimeras till hanterbar storlek igen, plus att två krukor skulle ställas i ordning för att följa med till jobbet. Nyligen omplanterade så kommer de att få lov att sola sig på balkongen denna vecka innan de hamnar inomhus.

Växterna solar

Växterna solar

Något som blev klart under förra helgen var mina nya dörrar till min datorförvaring. Det blev riktigt riktigt bra.

Nya dörrar och ny färg

Nya dörrar och ny färg

Det gav mig även möjligheten att testa att ventileringen fungerar som den är tänkt. Det gör den inte. Det är knappt den får ut den varma luften och efter bara 20 minuter sätter larmen igång. Jag tror planen fortfarande är bra, men jag måste tänka om. Förhoppningsvis räcker det med att ta upp två hål i högra sidan och montera två tysta fläktar för luft in och ersätta utblåset med en fläkt som drar ut lika mycket som dras in. Då kanske jag kan få det att fungera. Dock blir det att återvända till orginalplanen med att dra ström direkt från datorn till dessa tre fläktar. För på något sätt skall jag få det att fungera.