Slutkörd vecka

Efter en vecka med månadsavslut och lära mig göra allt som måste göras i rätt tid var jag väldigt slut i skallen. Även om det var en 4 dagars vecka så klockade jag in 48 arbetstimmar på dessa fyra dagarna. Nästa gång detta händer är nästa månadsbryt och den gången skall jag göra det i princip helt ensam. Som tur är har jag lite hjälp kvar i form av H’s sista vecka, men målet är att klara mig helt och hållet själv.

Tredagarshelgen har jag tillbringat med att fixa de större sakerna som var kvar. Wirelampan i arbetsrummet, sy upp gardiner, måla datorförvaringen och rent allmänt röja upp. Det största testet var dock att montera solfilmen i arbetsrummet för att hindra värmen, och då det var lite soligt idag i alla fall så verkar den fungera. Får känna efter de närmaste 2-3 dagarna hur väl det fungerar. Layouten känns igen från Motala.

Vänstra sidan klar i arbetsrummet.

Vänstra sidan klar i arbetsrummet.

Som avslut började jag planera för min verktygstavla och jag bestämde mig för att kolla exakt hur mycket verktyg jag egentligen har. Så jag lade ut allt på vardagsrumsgolvet…

Normal mängd verktyg?

Normal mängd verktyg?

Det blev en hel del till slut. Och då är inte alla maskiner, pluggar och skruv/spik som jag har inkluderade. För en hyresrätt känns detta något mycket. Ironin i det hela är att 90% av de verktyg som syns på bilden hade jag redan i min hyresrätt i Luleå. Så köpstopp gäller definitivt på verktyg.

1 comment

    • Anders on June 9, 2014 at 19:04

    NOOOOOOOOooooooooooo…….. vad som helst.. men INTE köpstopp på verktyg… snälla Linus.
    vad som helst men inte det!!

Comments have been disabled.