Uppackat

Det tog större delen av helgen att förbereda med förrådet men nu är samtliga flyttkartonger uppackade och någorlunda iordningställt. De flesta rum börjar nu vara klara utom arbetsrummet som har släpat efter, men detta är främst för att jag använt detta rum för att förvara pryttlar i. Sovrummet blev helt okej när alla tavlor o.d. kom upp på väggarna, men det tydliggjorde även att jag måste ha en annan tapet där. Det ser inte dåligt ut men samtidigt så ser det lite fel ut. Men det blir att fixa det till hösten.

Dessa fyra dagarna har känts extremt långa, så pass att jag i fredags var helt övertygad om att det var söndag. Nu är det en fyradagars vecka som väntar där tre är på jobbet och den fjärde förhoppningsvis är i Sala för att se en ex-jobbs redovisning. Förhoppningsvis. För det som kan ställa till det är månadsrapporteringen som skall påbörjas imorgon och vi skall försöka följa instruktionerna. Så jag förväntar mig totalt kaos och att inget stämmer…