Slutspurten

Nu har jag påbörjat det sista med att få alla flyttkartonger uppackade och allt på sin plats. Dagen har dock mest tillbringats i bilen med att köra till Avesta i två omgångar och en tur till Borlänge. I Avesta så inhandlades nya innerdörrar som nu alla utom en är monterade. Jag saknar ett par gångjärn, då jag inte kunde använda de befintliga. I Borlänge så införskaffades de fronter som saknades till min porslinsförvaring så nu är även den komplett. Framförallt är allt borta från köksbordet.

Lite tavlor och andra saker har även kommit upp, men efter allt sittande i bilen blev det att mest att vila under eftermiddagen då värmen gjorde sig påmind överallt. Nästa helg (om vädret tillåter) kommer jag äntligen kunna njuta av att sitta på balkongen utan något som väntar på att bli monterat. För tid har jag denna vecka. Klämdagen imorgon är nämligen en ledig dag.