Sakta frammåt igen

Jag har tagit det lite lugnt men ändå fått saker och ting gjorda.

I torsdags fixades förrådet i källaren så nu kan jag lägga upp saker på hyllor istället för att ha de liggandes på golvet. Det tog bra på krafterna då jag inte ville lägga av mitt i utan få ner allt som skulle ner. Fredag och lördag var lugna dagar med ytterligare en tur till Borlänge för lite småshopping, hämta mina inramade tavlor och storhandla mat. Sedan slocknade jag av värmen i lägenheten och det var först på kvällen som jag lyckades bli människa igen.

Idag har jag dock kommit igång med montering (och borrande i betong). Handduksstång i badrummet är uppe och jag håller just nu på att fixa med förvaringen i köket för allt mitt porslin. Ett litet jack skall sågas i skivan och sedan kan jag fokusera på hyllorna ovan denna tingest. Bilder kommer så småningom…

Men nu är det lite mat och snart F1 i Monaco.