Överlämnat och klart

Då var man av med radhuset i Motala och det känns väldigt skönt. Ingen mer gräsmatta eller häck att tänka på och definitivt ingen förbipasserande som kan titta in genom fönstren. För att inte glömma “stressen” av att något kan gå sönder och man måste fixa/betala det själv. Går kylen sönder nu så är det bara att ringa till bostadsbolaget och så fixar de en ny.

Gårdagen var annars en rejäl utmaning i att köra i och med regnet och vägbyggen. Värst blev det i Västerås där jag passerade precis i “rusningstrafiken” genom ett 2 km långt vägbygge. Snabbt gick det inte. På väg från Motala tog jag en avstickare till Zinkgruvan för att hälsa på och fick då för första gången träffa Lundin koncernens VD. Såhär lagom till att man har slutat.

Nu är det dock full fokus på att få ordning på den nya lägenheten de närmaste två veckorna. För sedan vill jag vara helt klar.