Helgen är här

Vilket jag normalt skulle gillat genom att ligga i soffan och inte göra något alls, men istället skall jag snart packa samman lite saker och sedan sätta av tillbaka till Motala för att städa. Kan ju lugnt säga att jag inte alls är sugen på detta just nu, men det måste göras. Fördelen är att det är min sista tur till Motala och sedan kan jag släppa den ångest jag har haft för radhuset.

Jag är verkligen inte en radhusmänniska. Eller husmänniska för den delen, utan det är lägenheter som minst ligger på våning 2 som jag känner mig mest bekväm i. Absolut bästa är högst upp och längst ut i ett hörn så man bara har grannar under och på en sida. Bostadsrätten på Lingonstigen var ultimat i det avseendet, synd bara att jobben inte låg i närheten.

En liten anledning till att jag inte vill åka är även att jag nästan längtar tills jag kan vara tillbaka på jobbet och fortsätta med allt det jag startat. Att åka ner till Motala igen medför en känsla av att överge det nya jobbet. För bara två veckor in då de flesta (oftast) fortfarande försöker orientera sig och få koll på saker och ting är jag numera inne och aktivt styr. Inga gigantiska saker ännu, men lite på hörnen.

Men nu är det bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång.