Snart dags

Nu är det inte många dagar kvar tills tillträdet/överlämnandet av mitt radhus i Motala. På lördag bär det söderut igen för att städa av allt (något som kommer att gå fort) och lasta bilen med det sista som jag lämnade där. Primärt städmaterial, men även några andra småsaker. Kommer att bli så skönt att kunna lämna det boendet för gott och fokusera på det jag har nu som sakta går från klarhet till klarhet. De senaste två dagarna har det stannat av lite då jag fokuserat på att hinna ikapp med min “bokföring”. Lösbladsystem för räkningar överallt i lägenheten är inte det bästa, men nu är allt som det skall vara igen. Ordning och reda.

Min “lilla” ICA butik här i stan är kanske inte så liten men tyvärr så har det visat sig att de inte är väldigt bra på att lagerhålla varor. Inte mindre än tre gånger har jag varit på jakt efter något som normalt skall finnas (typ ströbröd) bara för att finna hyllorna tomma. Lite störande. Men som tur är ligger Borlänge bara 4 mil bort och så länge jag t.ex. köper 2 kg köttfärs, 2 kg kykling och 2 kg pasta har jag sparat in kostnaden för att köra dit och tillbaka. Så pass stor skillnad är det på priserna. Planen är nu att göra en inköpsrunda ungefär var fjärde vecka och kombinera det med allmän shopping när jag ändå är där. Hela kläder har jag hört är en bra sak att ha… Och te! Inte att förglömma te.