Trötter är jag

Det har varit en hård vecka på sömnen och dygnsrytmen som vägrat infinna sig. På jobbet är det inga (större) problem att hålla igång men när jag väl kommit hem så klappar jag igen totalt och somnar i soffa/kontorsstol. Och bland så är det sängen direkt. Oftast blir det 1-2 timmar med sömn sedan är jag uppe igen för länge innan jag somnar. En ond spiral som förhoppningsvis bryts snart.

Första riktiga veckan har varit bra och jag har fått relativt mycket gjort med tanke på hur ny jag är. Dock är det massor kvar med säkerhetsgenomgångar, inre och yttre miljö, personalfrågor och ungefär 500 olika datorsystem. Så jag har att göra minst sagt.

Idag blev det en tur till Borlänge igen för att shoppa loss. Besökte Kupolen för första gången. Listan på saker som måste kompletteras blir kortare och kortare dock så minskar inte listan med saker jag skall göra för att ställa i ordning allt. Ett litet (och tokjobbigt) steg är taget idag då en av tre nätverkskablar är dragen. Imorgon skall ytterligare två dras sedan borde jag kunna starta upp hela mitt datanät och alla servrar igen. Och om jag blir less finns det över hundra andra saker jag kan göra istället.