Första riktiga veckan

Då har den första riktiga veckan börjat i Garpen och jag har nu till och med fått ordning på min e-post. Så nu kan jag maila och surfa. Resten av de femhudratrettioelva systemen jag skall ha access till kommer allt eftersom. Men det är en start.

Dygnsrytmen har ännu inte riktigt infunnit sig då jag slocknade när jag kom hem idag och sov 2 timmar. Inte direkt vad jag planerade. Och av någon anledning så vaknar jag kl 02 varje natt och ligger vaken en stund. Oftast är det kort och jag somnar om direkt men ibland så kommer hjärnan igång och då är det minst en timme innan jag somnar igen. Men det löser sig säkert när det blir mer rutin i livet.

För att få i ordning lägenheten börjar jag nu få grepp om allt. Fortfarande glömmer jag ca 50% strax efter jag kommit på det, men det är en förbättring från nästan 90% som det var tidigare. Så det går framåt och alternativen blir färre och färre. Om allt går som jag hoppas så i slutet av Maj har jag det så pass klart att alla flyttkartonger är uppackade.

Och för att avsluta med lite bilder, här kommer två från mitt nya kontor.

Skrivbord men inte slutgiltig layout.

Skrivbord men inte slutgiltig layout.

Kontoret som helhet.

Kontoret som helhet.

Det är inte de mest livliga gardinerna så de skall jag nog byta ut till något annat och den giganormiska pjäsen till vänster skall bort och en whiteboard skall upp där istället.