Seger!!!

Det är inte ofta man kan utropa segrar men idag, just nu, är det precis den känslan jag har. Sent igår låg jag och funderade på exakt hur jag skall organisera köket då jag inte kan riva ut och börja om i en hyresrätt. Lagom trött och dåsig fick jag en snilleblixt och var snabbt uppe och mätte med tumstocken. Jag har 3 st lådor som hör till ett Ikea Faktum skåp som jag aldrig monterade i radhuset och detta skåp är 40 cm brett. Tänk om jag skulle kunna montera dessa lådor istället för de hyllplan som finns idag i köket. För svenska kök följer ju standarden med 20, 40, 60 och 80 cm breda och 60 cm djupa.

Efter dagens inköpsrunda i Borlänge gjorde jag slag i saken och det passade perfekt!!!

Kryddlåda precis där jag vill ha den.

Kryddlåda precis där jag vill ha den.

Nu är det bara att köpa en till front sedan kan jag montera in ytterligare två lådor i samma utrymme och “komplettera” mitt radhuskök med ytterligare en uppsättning som är 60 cm bred. Helt enkelt perfekt! Jag får fördelarna med lådor utan att behöva göra om. Blev plötsligt väldigt väldigt nöjd med köket och hur jag kan få det att fungera.