Första riktiga dagen

En klämdag men ändå så var jag inne igår och gjorde min första “riktiga” arbetsdag på Garpen och blev därmed av med ytterligare en flyttkartong. Dock var det inte så mycket annat att göra den dagen utan det blev mest att glida runt, fixa datoranvändare (som naturligtvis krånglade) och lite annat smått och gott. På måndag drar det igång på riktigt med deltagande i möten och sådant, men främst skall jag tillbringa tid i kontrollrummet och lära mig layout och namnen på allt. Och på personalen. Som kommer att vara den största utmaningen då jag är urdålig på just det.

Idag har det blivit guidad sightseeing runtom i Hedemora och det var inte större än vad jag tidigare har tittat runt. Några små tips har jag ändå fått, men det är en ytterst liten stad om man ser till butiker. Pizzerior och second hand butiker finns det dock gott om, så för seriös shopping blir det att åka till Borlänge.

4 comments

Skip to comment form

  • Anders on May 3, 2014 at 16:23

  secondhand pizzeria… låter som dagen efter blöt kväll….
  ja… jag vet att det var pizzerior OCH secondhand… men där det finns många kan det finnas hybrider…

  • Linus on May 3, 2014 at 18:12
   Author

  Det gör det onekligen. Tror att dessa second hand pizzeriorna heter kebabhus… 😉

  • Anders on May 4, 2014 at 10:53

  EEEEEWWWWW, men men
  http://www.duelinganalogs.com/image/samus-aran-say-its-okay/
  om den fanns som poster så skulle jag fixa en åt dig

  • Linus on May 4, 2014 at 16:32
   Author

  Awsome!!!

Comments have been disabled.