Första dagen på nya jobbet

Idag var det min första jobbdag. Meeeen, det är ju en röd dag så den tillbringades hemma med att fortsätta få upp diverse saker på väggarna. Det har hänt lite sedan min förra post, men inte massor. Vi kom snabbt till det där läget att det som skulle upp behövde jag ha tid på mig att fundera på och lite ändrade planer har det blivit. Inte för att det är skrivit i sten ännu.

Gardinstängerna fick jag i alla fall upp och såhär ser det för närvarande ut i mitt arbetsrum, sovrum och vardagsrum.

Arbetsrummet med sin temafärg

Arbetsrummet med sin temafärg

Sovrummet som ännu inte fått sin färg (nya tapeter skall upp)

Sovrummet som ännu inte fått sin färg (nya tapeter skall upp)

Vardagsrummet som har sin färgkombination.

Vardagsrummet som har sin färgkombination.

På det hela är jag väldigt nöjd med utseendet och efter lite mer än en vecka på plats så känns detta mer som “hemma” än vad radhuset i Motala någonsin gjorde. Men det var bra att få testa och lista ut vad man vill ha. Två rum (arbetsrum och sovrum) skall få nya tapeter men det blir först efter sommaren, så jag har chansen nu att testa möbleringen och blir det fel så försvinner ev. borrhål när den nya tapeten kommer upp.