Gammal man

Just nu känner jag mig 145 år gammal. Har ett rörelsemönster som påminner om det och jag är inte långt ifrån att börja gå med käpp. Den sista träningen kändes det lite extra i ryggen och baken och jag tog lite lätt stretching efter och allt kändes bra. Fram till idag. Vandringen fram och tillbaka mellan lägenheten och Skobes verkar ha tagit musten ur det sista och just nu gör det ont så in i hela *piiiiiiiiiiip* i de muskelfästen som finns runt svanskotan.

Det gör ont när jag sitter, när jag står, när jag reser mig upp och sätter mig ner. Stretcha går ju inte att göra mer för det gör för ont. Så här släpar jag omkring mig själv i ett väldigt lugnt tempo. Och sätter mig absolut inte ner om inte vet att jag blir sittandes en stund. Det enda jag inte provat är sängliggande men tids nog så är det även dags för det.

Som tur är har jag packat “allt” och behöver främst hitta på något att göra. Ticket to Ride, Heartstone, Metroid: Other M och kanske installera Civ 4 igen som jag köpte för länge sedan men tröttnade på. Allt för att underhålla mig. För att ut och gå är inte bra ide.