Fäääääädig

Det blev en något kortare dag för mig i och med avslutande möten och sista omgången rapporter som jag skulle skicka ut. Men nu är det färdigt och klart och jag börjar ladda inför nästa utmaning som jag tjuvstartar om två veckor i Garpenberg, följt av flytten om tre veckor och sedan den riktiga starten om fyra veckor. Som alla “slut” så blev jag bjuden på en väldigt trevlig middag förra torsdagen där i stort sett alla kolleger dök upp. Med det följde lite presenter dels från företaget och från arbetskamraterna.

Gåvorna från företaget och arbetskamraterna.

Gåvorna från företaget och arbetskamraterna.

Ljusstakarna är faktiskt rätt häftiga då de är omgjorda rälsspikar från den järnväg som fanns på 650m djup. De och skohornet är gjorda av en lokal konstnär/mångsysslare. Den bästa presenten (om man kan kalla den så) kom från labbet.

Bästa presenten!

Bästa presenten!

En minneshink från alla de närmare 1000 st som jag lämnade in under min tid och med ett minnesvärt citat av mig. För ingen rör till det för mina tanter på labbet. Ingen! Och nåde dig om du ens försöker…