Sista dagen imorgon

Efter mycket om och men så är imorgon den 31:a Mars och därmed min sista dag vid Zinkgruvan. Det blir inte direkt mycket arbete utan det är telefoner som skall återlämnas (eller SIM-kort i mitt fall), rensa ut det sista på kontoret, göra klart det som måste rapporteras in och lämna in nycklarna. Något som inte lär ta mer än några få timmar. Får se om det blir en heldag eller ej.

Dock är det inte någon brist på saker att göra. Packning har påbörjats och kanske ännu viktigare så har fortsatt utrensning av saker som jag inte tänker släpa med mig ytterligare en flytt. I lördags var en tur till återvinningen och nu i veckan blir det en till. Sedan är det, vad jag vet, tomt på saker som jag skall göra mig av med. Min Ikea Niklas hylla är ju såld och så även mina utemöbler. Inget av det är hämtat ännu, men det kommer att bli nu i veckan.

Ett inköp har skett dock som jag tack vare allt jag slängt fortfarande ligger på “minus” i mitt mål för negativ konsumtion under 2014. Två böcker som kostade en hel del. Nästan som den gamla goda tiden med böcker till kurser, fast denna gång är det faktiskt referenslitteratur. En för kvarnkretsar och en för mätning och beräkning. Dessa är ibland de bästa böckerna som producerats inom min bransch med bidrag från de främsta auktoriteterna inom dessa två områden.

JKMRC böckerna

JKMRC böckerna