Slut på saker

Efter några väl fokuserade dagar har jag nu avslutat det sista i min planering för jobbet. Lite är det kvar imorgon för att lägga saker och ting på rätt platser och rensa upp efter mig, men i stort så har jag under dessa sista tre dagarna inget att göra utan kommer nog att sitta och rulla tummarna. Utöver den dagliga rapporteringen som skall göras på morgonen. Kanske blir det att åka hem direkt efter den är klar? Vi får se helt enkelt.

En flyttkartong är i alla fall packad med saker från kontoret och på fredag skall jag ta det sista som min te-kokare, hyllor jag monterat, tavlor och dylikt. Mina kläder skall i tvätten och sedan är det klart och rensat efter mig.

Och jag är fruktansvärt laddad för att komma igång i Garpenberg, men skall för den delen inte förkorta den lediga månad som jag har nu i April. För jag tror det behövs lite lugn och ro ett tag där jag gör så lite jag bara kan.

2 comments

  • Mikael on March 27, 2014 at 06:59

  Är du säker på att du klarar av att vara ledig inte göra något? 😉

  • Linus on March 27, 2014 at 15:54
   Author

  Jag skall försöka i alla fall. Har lite att packa så helt sysslolös lär jag inte bli…

Comments have been disabled.