Nedräkning på sista

Nu är det inte många dagar eller timmar kvar för den delen. 5 st dagar. Totalt 38,5 arbetstimmar. Och imorgon är det den sista tisdagen som jag jobbar. Dessa 38,5 timmarna är fullt uppbokade med rapportskrivning och några avslutande möten och på den fronten känner jag mig konstigt nog helt i fas. En rapport har jag varit tvungen att skippa och imorgon tar jag då tag i den sista rapporten jag skall skriva för Zinkgruvans räkning. Annars är jag väldigt redo att ta mig vidare och komma igång i Garpenberg, men det är ett tag till innan det sker.

Livet har dock kommit på rätt köl igen med att jag håller matlådeprincipen och är igång och tränar igen. Förra veckan blev det två 3 km rundor och idag så orkade kroppen med en 5 km runda. Förhoppningsvis orkar kroppen med minst en 5 km runda på onsdag också. På fredag får vi se om det blir löpning eller lite styrka.