En av tre klara

Efter några riktiga hårda dagar har jag gjort klart en, och den mest omfattande, rapporten som skall bli klar innan jag slutar. Imorgon blir det att börja skissa på den minst omfattande rapporten och förhoppningsvis kan jag ha den klar på bara några timmar. Det är min förhoppning i alla fall. Verkligheten har en tendens att tycka annorlunda. Nästa vecka blir den sista rapporten som skall skrivas. Den är inte lika kritiskt som den jag nu är färdig med och den jag skall börja med imorgon, så inte lika mycket bakgrund behövs i den.

Även om det har varit jobbigt till vissa delar så har jag saknat att skriva denna typ av stora rapporter där man arbetat med att ta fram information och resultat under en lång tid. Och det hjälper att jag får använda lite av den kunskap jag har om LaTeX för att göra detta. Så lite nöje i all den nyttan.

Imorgon är även sista dagen för denna vecka och med det så är jag nere på endast 7 dagar kvar. Den sista dagen kommer ju av naturliga skäl inte att vara en riktigt ordentlig arbetsdag, men den räknas ändå.