Ett litet papper

Det är allt som jag väntar på sedan är affären 100% i hamn. Känns väldigt skönt att kunna släppa den ångest som har funnit hos mig de senaste veckorna, som tyvärr har motats i dörren med mat och onyttigheter. Nu gäller det att ta tag i det hela igen och hålla sig till matplanen för det har gått raskt uppåt på vågen. Den kommande flytten försvårar det lite, men jag skall ändå försöka så långt det går och planera hur jag undviker att leva på snabbmat. Speciellt skall jag komma igång med träningen igen och inte komma på urdumma ursäkter.

Nedräkningen går vidare. Endast 9 dagar kvar och en massa arbete att göra klart. Nu har jag faktiskt börjat säga nej till att göra saker då de två reservdagarna jag sparade till mig själv nästa vecka har redan förbrukats. Idag blev det t.ex. att sluta tidigare för att komma hem och sitta här och skriva. Det är lite dålig miljö på jobbet för att fullt ut komma tillrätta med dispositionen på de tre rapporter jag håller på att författa. Att skriva går relativt snabbt, men att organisera hur man vill skriva är det som tar en massa tid.

Blir att göra det samma imorgon, dock efter att jag har varit och tränat.