Nedräkning på jobbet

Det är en något märklig känsla att sitta på jobbet nu med endast 10 dagar kvar att jobba, men samtidigt är det en väldigt lugn känsla också. Denna vecka är det rapportskrivning som står på schemat och speciellt imorgon kommer jag att “stänga in mig” på kontoret för att kunna fokusera fullt ut. Det är så lätt att bli störd. I värsta fall så får jag avsluta tidigt och sitta hemma och skriva. För det är mycket att skriva.

Och i söndags fick jag även min gamla trotjänare sedan 14,5 år tillbaka, Ikea hyllan Niklas, såld och den blir hämtad någon gång i nästa vecka. Kvar är utemöblerna och gräsklipparen med diverse tillbehör. Min whiteboard har åter igen blivit en hub för saker som skall göras och i vilken ordning det skall ske. För som med alla flyttar är det mycket som måste fixas, även om vissa saker av det är smått i jämförelse.