Bra eftertexter

En helg i lugn och ro nu när jag “vet” att min försäljning är klar. Även om inget är helt klart förrän det finns signaturer på kontrakten. Men firat har jag gjort som bara jag kan: Genom att kasta saker.

Jag börjar verkligen gilla att göra mig av med saker som jag bara “släpat med mig” i en herrans massa år. Och då pratar vi inte 4-5 år utan närmare 13-14 år och det är 12-13 år sedan jag använde det senast. Som t.ex mitt strykjärn. Sista gången jag strök mina kläder var när jag bodde på Väderleden 9 i Luleå (99-00, lgh. 105… jupp, minns det fortfarande). Okej det blev använt för att värma på laminatstrips, vilket lämnade lite fula märken på undersidan. Men nu tar jag och slänger det och en hel del “byggrester” som jag fortfarande inte har gjort mig av med. Samt en hel säck med kläder som antingen aldrig används eller nästan är helt slut.

Om jag kommer till det läge att jag faktiskt inte kan göra mig av med fler saker vet jag inte riktigt hur jag skulle kunna tackla det. Nyckelordet är Om… Så jag tvivlar lite på att jag når dit. När jag inte rensade ut så tog jag mig en titt på ett av Disneys senaste verk Frozen och den var riktigt bra. Bästa kom i eftertexterna (jupp, jag tittar på dem) som jag bara var tvungen att ta en snapshot på.

Barn som tillkommit under produktionen och en väldigt onormal disclaimer...

Barn som tillkommit under produktionen och en väldigt onormal disclaimer för att vara en animerad film…