Klart!

Då fick jag meddelande från mäklaren att mina köpare har kommit överens med köparna av deras hus och på måndag så skriv detta kontrakt. Vilket innebär att mitt kontrakt har gått i lås och jag har då officiellt sålt min lägenhet, till det pris som jag ville. Vilket är högre än vad den 4:an (även den helrenoverad) gick för. Så jag är nöjd.

Framförallt är jag glad över att jag kan börja boka städfirma, flyttfirma och påbörja packningen av saker som jag inte kommer att använda före flytten som t.ex. vinterkläder, porslin, böcker, pärmar mm. Och jag kan ta tag i att börja sälja lite saker som jag inte kan ta med mig, där mina utemöbler är de som jag kommer att sakna mest. Har längtat rätt länge efter ett set som detta och när jag äntligen kan få plats med ett så blir det att sälja det nästan direkt.

Men jag hade i alla fall en bra dag även innan detta goda besked. Solen lyste och jag har väl gått närmare 12 km från bilfirman och hem då det var dags för 8.000 mil service. Ingen stor service men några extra bitar behövdes (typ bromsklotsar som är bra att ha) men tyvärr måste den in igen om 3 veckor för att byta fläkten på bränslevärmaren som inte är jättebillig. Främst i arbetstid då den inte sitter enkelt till. Men den har garanterat sparat in sig genom att det stora antalet kallstarter jag har sluppit.

1 comment

    • Anders on March 15, 2014 at 21:58

    woot!

Comments have been disabled.