Tillbaka på banan

Det var inte så pass illa som spetälska utan troligen en släng av någon influensa som aldrig riktigt bröt ut. Huvudvärk, ont i leder och allmänt fruset var tillståndet som gällde. Men jag kunde fungera ändå, även om jag sov med mysbyxor, tjocka strumpor, t-shirt och en college tröja. Under duntäcket! Behövde väl bli ordentligt varm.

Imorgon blir det i alla fall jobbet igen och då veckor börjar bli svårt att räkna ner så är jag nu inne på dagar. Och enligt min tideräkning är det 13 dagar kvar. Inte mycket alls. Som tur är lyckades jag använda denna “sjukdag” till att påbörja några av de rapporter som jag skall skriva innan jag slutar. Det är lite väl stökigt på jobbet för att låta tankarna expandera och fokusera på ett och samma ämne. Blir väl att stänga dörren när det behövs.