Bluärgh

Här var man laddad för ytterligare en vecka med arbete och så får jag endast 3-4 timmar med orolig sömn. Trött och med en lätt huvudvärk tar jag mig ändå till jobbet och det blir bara värre och värre. Håller ut till runt 12:30 då det som jag absolut behövde göra är klart, men sedan var det lugna andetag och väldigt fokuserad körning hem.

Två huvudvärkstabletter, flera lager med kläder och ner i sängen under duntäcke så lyckas jag sova 2 timmar. Utan att bli för varm, så… ja… någon form av sjukdom har jag fått. Spetälska kanske? Varmt te, huvudvärkstabletter och väl påklädd har jag sedan lugn avslutat dagen och så som det känns just nu blir det att jobba hemifrån imorgon. För det går att jobba men med lite små sovpauser och så länge jag är väl påpälsad.

Typiskt att detta skulle ske nu när jag har så väldigt mycket att göra och speciellt idag när jag tog emot ex-jobbarna från Metso och skulle visa runt dem. Något jag klarade, men bara precis.