Vuxenhelg

För första gången på väldigt länge så har jag haft något som jag endast kan beskriva som en vuxenhelg. Bilen har rengjorts på insidan, det har bakats bröd och mat, min soffa har sålts (den gamla Ektorp) och jag har rensat i förrådet. Det är väl sådant som vuxna sysslar med? Så för att kompensera har jag spelat en hel del Metroid: Other M i pauserna. Så pass mycket att jag bara druckit hälften så mycket te som jag brukar och glömde helt bort en kopp som jag fick hälla ut. Det om något är en chock!

Skönt har det varit i alla fall och nu när solen behagar att visa sig är det riktigt härligt att sitta i mitt vardagsrum. Några plusgrader till så kanske jag till och med vågar mig ut i uterummet, så jag hinner testa även det innan jag flyttar.

Arbetsrummet ser nu väldigt tomt ut när soffan som stor där är borta och det har varit en hel del huvudkliande för att fundera ut hur jag skall ha det inför ev. framtida visning. Men jag tror att konceptet är klart.

Imorgon börjar annars vecka 3 i nedräkningen. En vecka som är smockfull med möten. Kommer inte att ha tid att göra något annat överhuvudtaget. Även vecka 2 och vecka 1 i nedräkningen är fullbokade så nu vet jag exakt vad som skall göras och då detta måste blir gjort kan inget annat tillkomma.